Velg en side

Mobil: +47 46 94 48 15

E-post: else@trendstylisten.no

Hjemmeside: www.trendstylisten.no

Organisasjonsnummer: 997050231

 

Trendstylisten eies og drives av Else Halvorsen i Drammen. Dette startet først som en underholdende side på Facebook i 2011  hvor hun ønsket å formidle sin passion for mote- og skjønnhet med tips til andre. Dette har senere utviklet seg til utdannelse innenfor mote- og skjønnhetsverden. I dag jobber Else som personal shopper og stylist og motestylist for fotografer.

Trendstylisten har et godt samarbeid med negledesignere, frisører, fotografer og ernæringsfysiologer i Drammen og kan levere pakker som passer dine ønsker.

Er du brud, eller kjenner noen som skal gifte seg? Ta kontakt for en pakke som passer dine behov!

 

Utdanning

Makeup kurs fra Imageakademiet Oslo

Motekonsulent/Stylist fra School of Fashion Industry Oslo

Hamelten Star fra kjendisstylistens Fred Hamelten akademi i Oslo (se www.fredhamelten.com)

Vippe artist fra Novalash vippeextension kurs på Glimt Bli ny studio AS i Trondheim

 

“Jeg har alltid hatt et stort engasjement når det gjelder mote og skjønnhet og ville bli bedre kjent med denne verden via studie og kunne videreformidle mine kunnskaper”

 

Erfaring

Else har jobbet tidligere som butikksjef for klesbutikk  og senere som makeupartist og hårstylist for Modeldaystudio i Drammen.

Under utdanningen fra Sofi jobbet Else som stylist assistent for Trinny & Susannah show når de var i Oslo.

“Det var så moro å jobbe som assistent under Trinny & Susannah showet i Oslo. Jeg fikk et større innblikk i hvordan de jobber og jeg ble kjent med og fikk gode tips og råd fra de andre stylistene deres. Her var det å være våken og på tå hev når Trinny & Susannah ankom. De kunne si klart ifra hvis de ikke var fornøyde med antrekkene vi hjalp de å finne. Helt vilt og super moro!”

 

Fra tidligere har Else erfaring fra markedsføring/prosjekt. Hun har markedsutdannelse fra BI og har jobbet flere år som marketing koordinator og prosjektkoordinator.

 

Med vennlig hilsen