Velg en side

Hilde blir ny!

Hilde blir ny!

Her er Hilde. Hun har vært så heldig å få Bli Ny i 60 års gave av familien sin.

Hilde er ei super sporty dame som er med på det meste. Det var en flott dag hvor timene bare fløy avgårde!  😀

Hilde før

 

Dagen startet tidlig hos Cmilie Hårstylister hvor hun fikk farget bunnfargen mørkere og highlightet tuppene. Hilde hadde en kald farge fra før og fikk nå en dypere bunnfarge som gjorde mer volum. Hun ble så flott, og så fornøyd. Cmilie Hårstylister i Drammen kan faget sitt.

e8a998ef61-Cmilie-LOGO-NY-farge

20141011_085850

 

Etter frisøren fikk Hilde en avslappende lunsj med svigerdøtrene sine før turen gikk til Trendstylisten studio. Her gjorde vi en farge- og figuranalyse og vi snakket om stilen som passer best henne. Hilde har en flott V-fasong (omvendt triangel) med brede skuldre og smale hofter og flotte ben, akkurat som modellene på catwalken, så det var ikke vanskelig å se for meg riktig antrekk her. Hilde tyr gjerne til safe farger som blått og grått, så jeg ville også gjerne spice opp dette litt.

Hilde fargeanalyse

 

Etter analysen gikk turen ut i Drammens by for å finne The outfit som Hilde skulle bruke når hun skulle ut å feire senere på kvelden.

Turen gikk først til Calida undertøysbutikk for å gi henne en veiledning om bruk av riktig undertøy til hennes fasong. Deretter vandret til vi til Mexx, en ny dame klesbutikk i byen. Servicen var knall! Kan virkelig anbefale denne butikken hvis du er ute etter sesongens farger og snitt og et hyggelig personale. Her fant vi kjolen som satt som et skudd på Hilde. Smykker, clutch og skjerf som passet til fant vi også. Skjerfet tok vi med for å freshe opp fargen litt.

CALIDA

20141011_150725

MEXX i Drammen

20141011_153627

 

Eneste som manglet for å fullgjøre antrekket nå var de riktige skoene. Jeg tok henne med til Shoe Gallery på Torget Vest. Jeg liker stilen de har og de har en god service.

 

SHOE Gallery på Torget Vest

20141011_160424

20141011_155538

 

 

Etter noen timer med vandring og shopping gikk  turen tilbake til Trendstylisten studio for å gjøre siste finish.

Jeg gjorde først en Hamelten Star brynstyling før jeg la makeup. Hilde sminker seg sjeldent til vanlig, men siden hun skulle ut å feire sine 60 år denne kvelden med nytt antrekk og ny sveis la jeg litt ekstra for anledningen.

Gud så flott hun ble! Hun så jo 10 år yngre ut!! Eller hva synes du?  😀

IMG_8516 (2)

20141011_180127

 

Fotograf: Else Halvorsen/Trendstylisten

Hovedansvarlig BLI NY: Else Halvorsen/Trendstylisten  STYLING / KLÆR / MAKE-UP: Else Halvorsen/Trendstylisten  / HÅR: Kim Mai / Cmilie Hårstylisten

 

 

Hildes beste farger kalles True Summer og må si dette gjorde susen til hennes hud, øyne og hår!

 

 

Med det håper jeg Hilde er førnøyd over hva hun har lært av stil og farger som passer best til henne og hva hun ikke bør kjøpe og shoppinghjelp. Det var en knall dag og jeg takker familien til Hilde så mye for at de valgte dette alternativet til en bursdagsgave som hun ikke vil glemme!

Takk for en fantastisk dag Hilde og lykke til videre!  😀

Jeg vil også takke min samarbeidspartner Cmilie Hårstylister for en strålende jobb med å fornye håret til Hilde!

 

 

 

See you soon