Velg en side

KAROLINE FÅR NY STIL!

Navn: Karoline Knigge

Alder: 42 år

Høyde: 180 cm

Størrelse: 42

Hjemsted: Drammen

Sivilstatus: Gift

Yrke: Spesialkonsulent, webdesigner 

“Dette har jeg virkelig gledet meg til!” Karoline elsker farger. Blande de og male med tykke penselstrøk på lerret, eller å finne den perfekte CMYK koden til grafisk trykk og nettdesign. Hun er stadig på jakt etter nye farger og valører, enten i naturen eller ved å granske sjatteringer i en gammel slitt murvegg.

– Jeg har mine favorittfarger, men aner virkelig ikke hvilke farger jeg kler selv..! Når det gjelder klesstil vil jeg kalle den varierende, jeg kler meg etter hva jeg føler for den spesifikke dagen. Jeg foretrekker bohemske plagg og det eneste jeg alltid må ha med meg ut på tur er mine Dr. Martens boots. 

For å finne sin personlige fargepalett og tips til jobbantrekk, har hun troppet opp hos Trendstylisten v/Else Halvorsen for en fargeanalyse og en total makeover.

– Først må vi finne din sesongfarge, det gjør vi ved å se på din kombinasjon av hud-, -øyne og hårfarge, om du har varme eller kalde toner. Deretter konstaterer vi kroppsfasong for å se hvilket klessnitt som er mest flatterende for din figur. Else konkluderer med at fargepaletten til Karoline er Vinter Contrasting.

– Hva betyr dette for meg når jeg skal velge ut klær?

– For å fremheve dine egne farger bør du som er vinter styre unna pasteller og varme fargetoner. Men i stedet for å forklare ytterligere vil jeg heller vise deg, la oss dra ut for å prøve litt klær!

Turen går til Cosmo i Drammen og To Søstre i Lier.

– For at klærne skal sitte pent, anbefaler Else å gå for naturlige og ikke-syntetiske stoffer. Kalde, klare farger og/eller kombinert med sort eller hvitt kler Karoline absolutt best! Else skanner klesstativene for antrekk opp mot Karolines stilprofil. – Se på denne kåpen i vinrød, den har en klar farge med kalde undertoner og matcher din hud perfekt! Med et trent blikk napper Else med seg en rekke lekre outfits. – Neste på programmet er sminke, styling og photoshoot!

Her er resultatet av dagen:

Først går vi igjennom antrekkene som er plukket ut for Karoline. Hun har en kald hudtone og kler best kalde kontraster
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakke www.mindfall.no
Karoline har en fin lys og myk hud så en lett foundation og concealer er utmerket
til hennes hudtype
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakke www.mindfall.no
Karoline får skygge på skygge i plomme og brune toner som jobbes inn så det blir en fin overgang fra lyst til mørkt og som fremhever de blå øynene hennes
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakke www.mindfall.no
Karoline har fint langt og tykt hår og kler veldig godt store bølger
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakke www.mindfall.no

Skjerf fra Cosmo i Drammen
Bluse og bukse fra To Søstre i Lier
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no

Bukse og bluse fra To Søstre i Lier
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no

Skinnbukse og bluse fra Cosmo i Drammen
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no

Kjole, skinnbukse og genser fra Cosmo i Drammen
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no

Skjerf, bukse, genser, veske og sko fra Cosmo i Drammen
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no
Kåpe, bukse, genser, veske og sko fra Cosmo i Drammen
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no
Bukse og kåpe fra Cosmo i Drammen
Genser fra To Søstre i Lier
Makeup, hår & styling: Trendstylisten
Fotograf: Anders Bakkewww.mindfall.no

Karolines opplevelse av bli ny dagen:

– Jeg fikk en rekke a-ha opplevelser og dro rett hjem for å rydde i klesskapet mitt, mye måtte leveres til gjenbruk sier Karoline og ler. Trendstylisten ga meg en rekke nyttige  tips som gjør at jeg slipper fremtidige bomkjøp, fargepaletten har nå blitt en fast følgesvenn i vesken når jeg drar ut på shopping. Tipset fra Else om å ta et bilde av seg selv i helfigur, med antrekket på i prøverommet og å legge fargene opp til ansiktet, har gjort det mye enklere for meg å se hva jeg kan bruke av farger og snitt. Trendstylistens engasjement smittet og har fått meg til å fokusere like mye på farger jeg bærer som farger jeg blander!

Tusen takk til:
Karoline Knigge
Cosmo Drammen
To Søstre Lier
Mindfall v/Anders Bakke

Ønsker du en fargeanalyse og ny garderobe?

Ønsker du en Bli Ny forvandling eller kanskje gi bort i gave, ta kontakt på epost til else@trendstylisten.no.