Velg en side

♥♥ JEG ELSKER HØSTEN ♥♥

Animal print, tweed, sparkle & glamour! Her kan man ikke gå feil i butikkene denne sesongen!

Som personlig shopper og stylist kiler det alltid litt ekstra i magen når nye sesonger kommer ut i butikkene. Man ser trender som man har sett på catwalken for lenge siden og endelig er de her i butikkene hos oss også.

Høsten er mørketid og innekos og man får litt ekstra tid til å kikke på hva som skjer med motetrenden. Høstfarger som vinrød, sort og kamel går jo som regel igjen. Animal print har vi sett før, men det catchet mitt øye i år var at også plissè skjørt har kommet tilbake. Og at det kommer en duft av feminint inn i høstens androgyne verden skaper virkelig glede! Her kan man blande det feminine som plissè og rock som for eksempel en skinnjakke og boots! Alt er lov! Og det er det som er så digg! Man kan ikke gå feil i butikkene nå! ♥

Hvis du et ønske om å vite hva slags plagg som passer best for deg og din fasong før du løper til butikkene så hjelper jeg deg med glede dette! Jeg har utdannelse og lang erfaring med personlig styling og kan hjelpe deg å finne dine farger og snitt som gjør at du vil gløde mer og se enda mer selvsikker ut!

 

♥ Alle har sin stil, bare man finner den ♥

Ta kontakt på else@trendstylisten.no om du er usikker på hva som kler deg og din fasong fra sesongens trender ♥

 


 

 

 

 

 

 

 

— bilder hentet fra miinto.no

 

 

Etter en tur på Hennes&Mauritz på Sandvika fant jeg selv disse lekkerbiskene ♥

 

Håper dette hjalp litt til høstens inspirasjon ♥

Ta kontakt på else@trendstylisten.no om du er usikker på hva som kler deg og din fasong fra sesongens trender og kan tenke deg en konsultasjon hos meg ♥

 

♥♥ Og med det ønsker jeg alle en fantastisk deilig helg i høstsolen ♥♥

 

Trendstylisten

/Else