Velg en side

 

To Søstre inviterte til foredrag om høstens trender og farger og motevisning fra sitt eget sortement denne uken!

Det var så gøy å få være med på dette!! To Søstre er to hærlige damer som er driver en egen butikk i Lierbyen som inneholder noe for enhver smak. Her kan du sitte nå nyte en deilig cappucino og samtidig kikke på utvalget av interiør og klær de har i butikken, et super fantastisk alternativ for de som ønsker å shoppe i en avslappende atmosfære.

Denne kvelden inviterte To Søstre i samarbeid med Hairlab, USBL, Sparebanken 1 og Trendstylisten en helaften for damene. Først på agendaen var det foredrag om kvinner og sparing fra Sparebanken 1, Høstens farger og interiør av Interiørkonsulent Siri Haust, DinBoligStylist AS og Trendstylisten holdt foredrag om høstens trender og farger.

Etter dette var det duket for bobler, snacks og moteshow hos To Søstre. Og ikke nok med dette, men det ble også delt ut premier til  over 15.000 kroner til alle deltakerne.

Helt fantastisk kveld hos To Søstre altså! Anbefaler å ta innom denne butikken ♥♥