Velg en side
lets-celebrate-confetti

Store nyheter for Trendstylisten !!

 

Fra 1. mai vil Trendstylisten være tilgjengelig i egen salong igjen! Midt i hjertet av Drammen! Mote og personlig styling, farge- og figuranalyse og garderobe- og shoppinghjelp vil fortsatt være i fokus sammen med våre populære makeover inkl frisør og fotograf og Hamelten Star brynstyling.

→ men i år vil vi sette et større fokus på bryn…

 

Vi utvider nemlig i år med noe nytt, noe som vokser raskt på markedet og som blir mer og mer populært:

 

Microblading eyebrows

Microblading for øyenbryn er det nye og hotte på markedet når det gjelder semipermanent farge på bryn! Dette er en behandling som er en relativt ny metode som gir frihet til modellering og lage perfekte bryn uten maskin. Denne metoden kan brukes i enhver situasjon, enten det er en helsetilstand (kjemoterapi), permanent øyenbryn skade på grunn av mange år med plukking eller arr, hvis du ikke er fornøyd med formen på øyenbrynene dine, om ønsker deg tykkere og fyldigere bryn, du ønsker å friske opp utseende, eller hvis du bare ønsker de perfekte øyenbrynene.

Dette er for deg som er lei av å bruke lang tid på å sminke brynene dine hver dag, som vil se flott ut både på stranden og på trening, som ønsker å se like fin ut når man våkner som når man legger seg.

Her fjerner man ikke bryn hårene i forkant, men tegner tynne hårstrå bak så man vil få en 3D effekt som gjør at det hele ser utrolig naturlig ut.

Denne behandlingen varer opp til ca 1 år.

Du kan lese mer om Microblading under “tjenester & priser” på toppen av siden.

 

Vi vil også ta inn en ny tjeneste for vipper:

 

LVL vippe-bøy

Få perfekte mascara fri øyevipper til sommeren!

Her vil vi gi deg lengre og fyldigere vipper ved å farge de og gi de en permanent bøy så de kommer mer frem. Mørkere vipper og vippebøy vil ramme inn øynene dine, framheve øyenfargen din og åpne blikket ditt. Ved å også farge vippene permanent, vil du få denne effekten helt uten å måtte bruke sminke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du også lese om da Emilie Tømmerberg fra Costume tok LVL vippebøy.

 

Ønsker du å lese mer om de forskjellige tjenestene finner du dette under “Tjenester & Priser” øverst på siden.

 

 

♥ Salongen åpner 1. mai ♥

Følg med på facebook og instagram for nærmere info, tilbud og konkurranser!

 

lets-celebrate-confetti