Velg en side

Mat & Mote

 

Torget Vest i Drammen hadde i helgen mat- og mote dager med masse spennende tilbud og flere fristende stands. Her var det noe for alle og i flere dager var det forskjellige spennende events. Selv var jeg så heldig å få være med på lørdagen hvor jeg hadde stand og ga gratis fargeanalyse til de som ønsket. Dette var en kjempe suksess. Det var mange som ønsket å få vite sine farger og listene fylte seg raskt opp. Det var så moro når så mange møtte opp og satt seg opp på liste. Spesielt til de som ble skikkelig overrasket over sine farger, da de trodde til å begynne med at de var helt motsatt. Det er bare så utrolig fint å se hvordan man gløder når man får de riktige fargene opp mot ansiktet sitt.

Så dette var en absolutt fornøyelig helg, både for Trendstylisten og damene på Torget Vest.  😀

 

Torget Vest ønsket også å ha en konkurranse for de som likte og delte facebook siden videre. Vinneren vil få en full farge- og stilanalyse inkl egen fargepalett og stilbok til egen disposisjon. Så bare fortsett og dele og du vil være med i trekningen du også.  😀 

 

 

Så har du ikke vært på Torget vest som ligger i hjertet av Drammen enda, anbefaler jeg virkelig å ta en tur. Dette er et senter som gir en god stemning. Senteret er ikke så stort, men dertil får du en følelse at du går i en handlegate hvor alle kjenner alle og du føler en god lunefull atmosfære. Her er det alt fra sportsbutikk til blomster, mote og deilige smørbrød og kaker til lunsjen. Både butikkene og cafeene sørger for god kvalitet og hyggelig service.

Anbefales!  ♥