Velg en side

 

Ny sesong = ny garderobe !!

Trendstylisten gir nå 20 % rabatt på farge- og stilanalyse i høst!
En farge- og stilanalyse gir deg en flott oversikt over hva som virkelig passer til deg og du unngår flere timer i butikken og bomkjøp ved neste shoppingtur. Du vil også få med deg din egen fargepalett og en personlig stilbok som gjør shoppingen lettere til senere.
Vi har også tjenester som Personlig Shopping og Garderobeplanlegging. Graderobeplanlegging går ut på at vi kommer hjem til deg og hjelper deg å få ryddet ordentlig ut av garderoben din så du kun sitter igjen med dine farger og snitt og masse plass til ny sesong. Vi fokuserer på baseplagg som gjør det lettere for deg å sette sammen antrekk.
Som shoppinghjelper blir vi med ut på shopping. Vi fokuserer også her på baseplagg som gjør det lettere for deg å sette sammen antrekk til senere.

Send en PM på Facebook eller send en melding her på Facebook. Du kan også ta kontakt på e-post else@trendstylisten.no eller mobil 46944815.

Gleder oss til å høre fra deg! ♥