Velg en side

En aften på Fløien!

Fløien er en supersøt liten nisjebutikk som ligger i Sande. I tillegg til herlig service, tilbyr Fløien merker som Line of Oslo, Cathrine Hammel, Katrin Uri, UGG, The Last Conspiracy, Uldahl, Decadent og smykker fra An Act Of Style. Butikken har også en frisørsalong  i samme lokalet, så her får du full makeover på et og samme sted.

Fløien har også egen nettbutikk på Handlegaten.no.

 

16. april var det duket for kundeaften hvor Trendstylisten holdt foredrag om de forskjellige kroppsfasongene og hvordan man kler seg riktig til disse. De vakre ansatte stod selv som modeller og viste stolt frem vårens flotte antrekk fra butikken.

Alle de flotte damene som møtte opp kunne kose seg med spennende goodiebag’s fra butikken og frisørsalongen og fikk servert både bobler og deilig snacks. Fløien stod selvfølgelig også for gode tilbud fra butikken.

Vi kunne også gratulere to heldige vinnere som ble trukket ut til en personlig shoppingdag med Trendstylisten!! 😀

 Tusen takk for oppmøte alle sammen og tusen takk for meg og for at jeg fikk være med på en slik herlig morsom aften med dere supre damene!! ♥♥

Og gratulerer til vinnerne!! Jeg gleder meg til å gå på shopping med dere! 😀