Velg en side

Det er snart duket for Fifty Shades premiere fest og det innebærer rød løper, champagne og tusenvis av sultne øyne på skjermen! Ooowiii I can’t wait! I ære for dere damer vil jeg lage et innlegg med tips til outfits som kan kombineres til denne store dagen!

The little black dress! ‘Nough said! Antrekket på invitasjonen sier classy, så da er denne lille sexy vår reddende engel for aftenen! Den går til alt, den kan styles opp og den kan styles ned, alt ettersom humør og din stil. Så hvis du er den som desperat leter i skap og butikker, gå for denne, den vinner alltid!

 

Tips! Husk makeup’en jenter! Hvis du vil ha det sexye blikket med smokey eyes må du huske å gå for nøytrale lepper eller hvis du ønsker den røde sexye leppestiften, husk nøytrale øyne, gjerne med en pen vinge til – PERFECT!

 

Er du usikker på hvem rød leppestift som passer deg best, ta kontakt med f.eks Kicks og be de hjelpe deg.

 

Tips til online shopping i siste øyeblikk, kikk på Asos.com! De har supre lekre sorte kjoler (og andre kjoler) til denne eventen og de leverer på kun 3 dager hvis du betaler litt ekstra for express levering. De har mange spennende klær og accessories fra selvdesignet til kjente designere. De har til alle fasonger og det er noe for alle. Billig er de også! Viser til noen favoritter nedenfor.

Og husk accessoriesene da! Jeg liker det enkelt, synes minimalistisk er penest. Og til en Classy event vil jeg foreslå not to go overboard. Dvs. du kan gjerne gå for statement i ørene, men hold da halsen naken og heller en ring til. Samme gjelder kjede, hvis du vil gå for et statement kjede, dropp øredobbene, men gjerne den ringen til igjen. Armbånd er også en sexy slager. Bare husk å hold statement smykke til ét sted.

 

Du ser best selv om du vil gå for statement i ørene eller halsen. En fyldigere figur burde gå for statement i ørene for å ikke fokusere for mye på brystet, men heller få blikket oppover.

Et annet godt tips er å få frem de kroppsdeler du er mest fornøyd med! Er du ikke så fornøyd med mageområde så ikke sett fokuset hit, men heller oppover mot statementsmykke i ørene, som forklart tidligere. Samtidig, er du fornøyd med bena/anklene/håndleddene, få disse frem. Du stråler mye mer når du vet du er sexy! Kle deg etter din kropp, ikke etter hva som ser bra ut på andre.

 

Et siste tips! Yttertøyet.. Jeg vet det er mye fokus på kjoler, sko, hår og accessories, men ikke glem yttertøyet! Du vil få like mange øyne på jakken som kjolen du har inni etterpå. Bare tenk deg hvor mye du også skal ha på jakken nå som det er kaldt. Hvis du ikke har det, anbefaler jeg å investere i en kåpe som passer til alle kjoler, gjerne en klassisk en som ikke går av moten. Bare til ettertanke.. 😉

 

Så, håper dette har vært en lærerik liten tur. Har du spørsmål til hvordan kle din figur/farge, bare ta kontakt her på websiden eller e-post else@trendstylisten.no.

 

Da sees vi på Z! Jeg gleder meg!! ♥

 

Legger ut noen youtube’s som vi kan godte oss litt i til den store kvelden…