Velg en side

Det er vår i luften og jeg elsker det! Mildere vær og frisk luft får meg til å glede meg enda mer til våren og sommeren og ikke minst til å oppdatere klesskapet med vårens farger og snitt!

Vårtrendene er for lengst gått av stabelen på catwalken og er i full anmarsj inn i butikkene. Dette blir spennende! Jeg har fulgt med litt på trendene som kommer og her er det mye for de fleste.

70-tallet med utsvingte bukser er tilbake. Denim er in som aldri før, gjerne denim på denim er en god trend nå. HVITT PÅ HVITT er super hot- I love it! Colorblocking er også en hit i år. Vi får blomster og blonder fra 50 tallet og pasteller og jordfarger kommer tilbake.

 

Her er min ønskeliste til vårgarderoben..

 

 

 

 

 

Bildene har jeg hentet fra Zara.com, Miinto.no og Asos.com.

 

Enjoy your spring! ♥