Velg en side

1. dag jul og ribbe er fortært og julepakkene åpnet. Spenningen er liksom over nå, men tilbudene har startet for fullt så jeg sitter allerede å snoker på nettet etter snacks til en billigere penge etter budsjettsprekk i julen. Kikket på H&M og kom over noen godsaker som jeg gjerne kunne tenke meg i vintergarderoben, som dessuten også passer fint til vårgarderoben.

Jeg synes det er gøy å kikke etter garderobeløsninger når jeg handler online, jeg liker å finne noen gode plagg som kan brukes til flere anledninger, som her.

 

 

 

Her er et godt eksempel på en garderobeløsning. Her kan man bytte overdel med underdel etter dagsformen eller dagens plan. Vil du være litt leken er paljettbuksen et fint triks. Denne tar nok fokus til at du ikke trenger å tenke på annet accessoirers og en enkel topp gjør nytten til denne. Skinnskjørtet med blonder passer til en kveld med jentene. Her også kan man bruke en enkel topp til men kanskje litt mer på statement smykke i halsen, eller ringer. Limeskjørtet gir en litt mer formell look. Denne er litt mer grasiøs i farge og snitt så man kan godt style den opp med en litt statement topp som den sennepsgule her eller duse ned med den grå eller hvite. I begge tilfellene kan man godt kjøre litt statement i ørene eller flere ringer.

 

Ønsker alle en riktig god juletid videre! ♥


See you soon

 

Trendstylisten logo.4