Velg en side

 

Det er  nå en stund siden jeg tok eksamen til å bli en Hamelten Star og jeg har fått et godt kundenettverk i ettertid. Sitter å mimrer litt fra kurset. Det var veldig spennende  å lære fra Norges mest dyktige og profilerte brynstylist og ikke minst å møte andre med samme visjon. Jeg er så glad jeg valgte å være med på dette og det har i gitt mange gode fordeler å være en del av Fred Hameltens team! Hvis du går med tanker om å ta et brynkurs, vil jeg absolutt anbefale dette! Du kan se mer info om de forskjellige kursene og hans Hamelten Star’s på www.fredhamelten.com.  😀

Fred Hamelten er høyt profilert i medieverden! Du har sikkert sett ham i et magasin eller på TV? Så du kan tenke deg kjendisstatusen er høy når det gjelder omgangskretsen til denne fyren. Han kjenner de fleste og er med på det meste!

Fred Hamelten har også kommet ut med en egen sang og musikkvideo “The eyebrow dream”.

Nedenfor kan du se siste intervju av Fred hvor han kommer med tips og råd til brynstyling. Denne ligger på www.janthomasstudio.no.

Fred Hamelten er utrolig ettertraktet brynstylist her i Norge og det er hele 2 års ventetid hvis du ønsker å få en time hos norges guru av brynstylister.

Ta kontakt eller book en time her hos Trendstylisten i Drammen hvis du ønsker å prøve en Hamelten Star brynstyling!

Hamelsten Star

See you soon